Kui jõuluajal satub koju üleliia kapsast, ei tasu meelt heita. Ragne Värk pakub selleks puhuks välja omapärase salatiretsepti.
Hapukapsasalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukapsasalat
- 500 g hapukapsast porgandiga
- 50 g mandlilaaste
- 2 mandariini
- 3 tl hakitud salati sibulat
- 6 tl demerara suhkrut
- 200 g Kreeka jogurtit
- soola, suhkrut
Pane hapukapsas sõelale ja nõruta vedelik välja. Pane mandlilaastud kuivale kuumale pannile ja rösti minutijagu. Seejärel koori mandariinid ja tee sektoriteks. Sega kõik ained omavahel kokku ning maitsesta soola ja suhkruga.