Mexxi rõivapoodide pankrot on jätnud Apranga rahulikuks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elamine peost suhu või raha laristamine ja juba niigi raske võlakoorma kasvamine on paljude valgamaalaste igapäev.
Elamine peost suhu või raha laristamine ja juba niigi raske võlakoorma kasvamine on paljude valgamaalaste igapäev. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Apranga tegevjuht Rimantas Perveneckas ütles, et Balti riikides frantsiisilepinguga tegutsevad kuus Hollandi moeketi Mexx poodi, mille emafirma läks pankrotti, kas ostetakse ära ja jätkavad tegevust või muudetakse teist laadi poodideks.

Möödunud neljapäeval algatas Amsterdami kohus pankrotimenetluse Mexx Holding Netherlandsi, Mexx Europe Holdingu ja Mexx Europe Holding Internationali suhtes, vahendab BNS.

Perveneckase sõnul on kaks stsenaariumi. Kuna Mexxi kaubamärk on Balti riikides edukas ja tegutseb kasumlikult ning nende laos on kahe kuu kaubavarud, siis võib mõni huviline need ära osta ja tegevust jätkata. Kui aga huvilisi ei ole, siis muudetakse need teist tüüpi poodideks.

Ta avaldas lootust, et Mexxi saatus selgub kahe kuu jooksul.

Aprangal on kaks Mexxi poodi Lätis ja neli Leedus. Nende müük annab umbes kaks protsenti Apranga kogukäibest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles