Aasta parimaks suhtekorraldajaks valiti Eesti e-residentsus

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esimese e-residendi Edward Lucase kaart.
Eesti esimese e-residendi Edward Lucase kaart. Foto: Liis Treimann

Eesti Suhtekorraldajate Liit tunnustab Aasta Suhtekorraldaja 2014 tiitliga e-residentsust, mille kommunikatsioonitegevusel on žürii hinnangul olnud tänavu kõige laialdasem mõju Eestile nii meil kui ka rahvusvaheliselt. 

Teisipäeval annab Eesti Suhtekorraldajate Liidu president Aive Hiiepuu üle auhinna Eesti e-residentsuse käivitajale, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantslerile Taavi Kotkale. 

«E-resident tõi Eesti innovatsioonikuvandi välja tardunud olukorrast ja pani välisriigid Eestist positiivselt ja innovatsioonivõtmes rääkima. Edasine majandusliku mõju kasvatamine on juba elluviijate kätes,» kommenteeris žürii otsust Aive Hiiepuu lisades, et e-resident tutvustab Eestit maailmale uudset mõtteviisi kandva väikese paindliku innovatsiooniriigina ning sel on oluline osa pikemaajalises strateegilise kommunikatsiooni protsessis Eesti rahvusvahelise maine kujundamisel.

Eesti Suhtekorraldajate Liit annab aasta suhtekorraldaja tiitlit välja eesmärgiga tunnustada inimesi, kelle kommunikatsioonitegevus on aasta jooksul avaldanud Eestis kõige laialdasemat mõju.

Eelmisel aastal pälvis aasta suhtekorraldaja tiitli NO99 loominguline kollektiiv oskuse eest selgelt ja arusaadavalt tõlgendada inimestele poliitikas ja ühiskonnas toimuvat. 2012. aastal aktiivne Eestimaa kodanik, kelle järjest parem suutlikkus oma häält kuuldavale tuua enim mõjutas mööduva aasta avalikku diskussiooni; 2011. aastal Urmas Paet Eesti välismaal hätta sattunud Eesti kodanike tagasitoomise eest kodumaale ning selle kommunikeerimise eest Eesti elanikkonnale kogu protsessi vältel ning 2010. aastal Ingvar Bärenklau Eesti euroteavituse projekti vedamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles