Üllatusi ette valmistades

Tiina Kolk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päkapikke oodates: Juuli Mari mekib Põhjaka mõisas küpsetatud piparkooke.
Arteri fotolavastuses on kasutatud Mari Haaveli kujundatud laudlina (Emma Leppermann), Monika Järgi tikandiga seinakella, Radise küpsisekandikut, Viivi-Ann Keerdo klaasikunsti, Pille Kivihalli disainitud nahast teeküünlaümbriseid, Gourmet Club’i piparkoogitainast ja stollenit.
Päkapikke oodates: Juuli Mari mekib Põhjaka mõisas küpsetatud piparkooke. Arteri fotolavastuses on kasutatud Mari Haaveli kujundatud laudlina (Emma Leppermann), Monika Järgi tikandiga seinakella, Radise küpsisekandikut, Viivi-Ann Keerdo klaasikunsti, Pille Kivihalli disainitud nahast teeküünlaümbriseid, Gourmet Club’i piparkoogitainast ja stollenit. Foto: Sander Ilvest

Jõulukuul on kõik väikesed ja suured rõõmsas pühadeootuses ning jõuluvana kingikojas käib kibe töö. Huvitav, mida punakuuelised sel aastal paki sisse panevad?

Päkapikud sätivad nii jõuluvanale saabunud kirjade kui ka oma tähelepanekute põhjal hommikust õhtuni kingitusi. Muidugi pannakse pakkidesse kõige rohkem maiustusi: šokolaadi, komme, küpsiseid, piparkooke, head kohvi jne. Samas ootavad oma järjekorda raamatud ja kalendrid, lelud ja lauamängud, tahvelarvutid ja nutitelefonid, mainekad disainitooted, tunnustatud napsid ja palju muud.

Meesperele mõeldes on paljud tekstiilidisainerid kavandanud autoritehnikas salle, mis talvisel ajal lausa asendamatud, nagu ka kindad ja käpikud. Samuti kulub meie kliimas igas elamises ära üks soe sõba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles