Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Reval Kondiiter investeeris šokolaaditurule laienemisse pool miljonit

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Aivar Õepa
Copy
Reval Café juht ja üks omanikke Rene Treifeldt
Reval Café juht ja üks omanikke Rene Treifeldt Foto: Andres Haabu

Tallinna kondiitritoodete valmistaja Reval Kondiiter investeeris 475 000 eurot šokolaaditurule laienemiseks ning tõi sel kuul poelettidele uued Eesti kvaliteettrühvlid Reval Chocolate.

«Kvaliteettrühvlite valmistamine on meie jaoks uus tõsine väljakutse. Loodame lisaks Eestile oma toodetega juba uuel aastal ka välisturgudele jõuda,» ütles Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldt.

Reval Chocolate trühvlid valmivad Šveitsi tootja Awema kaasaegsete seadmete abil, mis tagavad töökindluse ja trühvlite kvaliteedi, kuid iga trühvli lõppviimistlus ja kaunistused tehakse parima tulemuse huvides ükshaaval käsitsi, teatas ettevõte. Uutes Eesti trühvlites kasutatakse vaid Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet.

Treifeldti sõnul on trühvlid jõudnud müügile lisaks Reval Café kohvikutele ka kõikidesse suurematesse toidupoodidesse.

Tagasi üles