Lisaks leiutamisele on naine kibe käsi ehitamises, tehes kohati meestelegi silmad ette. Tema kätetööna on valminud näiteks kilesaun, jänesepuurid, kanade suvila, laut vundamendist katuseni, sauna ahi, korsten ja uks. Kui kleenuke naine oma ehitisi tutvustab, näib esialgu uskumatu, et kõik need on perenaine enda kätega ehitatud.
Paljud inimesed kardavad kitsepiima erilist kõrvalmaitset ja sellepärast nad kitsepiimatooteid ei söö. «Ütleme nii, et minule on umbes kahesajast inimesest paar isikut öelnud, et nemad tunnevad mingit lisamaitset,» rääkis Olja Markova ja tõdes, et pigem imestatakse tema toodete puhul, kuhu on jäänud kitsepiimale iseloomulik «kasukamaitse». Tõepoolest, Maaelu Edendaja toimetuse jaoks olid Olja Markova kitsepiimatooted esimesed, millel pole kitsepiimale iseäralikku intensiivset maitset. Kuhu niisugune maitse jäi?
Olja Markova on veendunud, et maitsed jäävad puhtad, kui kitsed ja kogu tööprotsess on piinlikult puhtad. «Väga oluline on, et kitsed oleksid puhtad ja hästi hooldatud. Seejuures peab nende karv olema eriti puhas, sest läbi karva imbub kõik udarasse,» kirjeldas perenaine.
Kitsed annavad praegu 6–7 liitrit piima päevas, suve alguses headel päevadel isegi kuni 10 liitrit päevas. «Hommikune lüps läheb piimaks, pudinguks või pehmeks juustuks ning õhtul teen kuskil 3–3,5 liitrit jogurtit, millest osa läheb toorjuustuks,» kirjeldas Olja Markova.
Kanaveres asuva kitsepiimameierei tooteid saab osta nii Kose, Raasiku kui ka Kuusalu O.T.T-i