Silvano Fashion Group teenis II kvartalis kasumit

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano Fashion Groupile kuulub ka Lauma kaubamärk.
Silvano Fashion Groupile kuulub ka Lauma kaubamärk. Foto: Toomas Huik

Silvano Fashion Group teenis II kvartalis 417,7 miljoni krooni suuruse müügitulu juures 73 miljonit krooni kasumit.


Eelmise aasta sama ajaga võrreldes on grupi kvartalitulemused oluliselt paremad – siis oli müügitulu 319,4 miljonit krooni ja kahjum 4,3 miljonit krooni. Käive kasvas 2009. aasta sama ajaga võrreldes 30,8 protsenti.

Kogu 2010.a. I poolaasta käibe tase ja turuolukord kinnitavad juhtkonna prognoosi majandustegevuse elavnemise kohta. Juhtkonna hinnangul on turud pärast 2008. aasta olulist langust jõudnud stabiliseerumisfaasi ning tarbijate ostukäitumine on kohandunud uutele turutingimustele.

Tuginedes 2010. aasta I poolaasta käibe näitajatele ning II poolaastaks saadud tellimustele prognoosib juhtkond 2010. aastaks umbes 20 protsendi suurust käibe kasvu.

Kontserni I poolaasta käive jätkuvatest tegevusvaldkondadest ulatus 731 682 tuhande kroonini , suurenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 28,6 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles