Kuna granaatõuna mahl kipub kõikjale pritsima, võib selle koorimine kujuneda tõeliseks nuhtluseks. Ent on olemas lihtne nipp, kuidas seda vältida.
Lihtne õpetus, kuidas granaatõuna nutikalt koorida
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koorimiseks on vaja lõikelauda, teravat nuga ja suurt kaussi veega, vahendab Huffington Post.
Lõika ära granaatõuna otsad nii, et seemned paistaksid. Seejärel tee granaatõuna koorde neli kuni kuus sisselõiget, olenevalt puuvilja suurusest. Murra sektorid lahti ning eralda vees ettevaatlikult seemned membraanist. Heledad membraani tükid tõusevad pinnale, seemned vajuvad põhja. Viska ülejääk prügikasti.
Vaata õpetust koos piltidega siit.