Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Pimetest: mahetoidu fännid pidasid McDonald'si toitu imeheaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Rivo Veski
Copy
Foto: Kuvatõmmis

McDonald’si kohta levivaid müüte võib välja käia lõputul hulgal, samas - me kõik usume teadvat, et värske (ning veel parem kui mahe) toit pole mitte ainult tervislikum, vaid ka maitseb paremini. Kas ikka on nii?

Ühe toidukriitikute seas korraldatud pimetesti põhjal võiks öelda, et eelnenud väide on totaalne vale. Nii saavad väita Life Hunter TV YouTube’i kanali pidajad Sasha ja Cedrique, vahendab Independent.

Paar külastas Hollandi linnas Houtenis toimunud iga-aastast toidukonverentsi, kus nad palusid  toiduekspertidel proovida ilma nende endi teadmata McDonald’si toite ning anda oma hinnang sellele «uuele, mahedale ja alternatiivsele kiirtoidule».

«Hõrk», «värske», «maitsev» ja «tummine» olid vaid mõningad omadussõnad, mida toidukriitikud Youtube’i postitatud videos McDonald’si toitu süües mainisid.

«Väga mahe ja mõnus, see on tõesti hea suutäis,» märkis üks.

Teine lisas: «See keerleb ümber keele nii mõnusalt, et kui see oleks vein, ütleksin ma kindlasti, et see on kvaliteet.»

Toidupalad pälvisid lausa meelitusi, milles tehti ka otseseid võrdlusi McDonald’siga. Küsimusele, kuidas mahetoit tundub võrdluses maailma suurima kiirtoiduketiga, vastas üks toidukriitik, et see on kindlasti parem. «McDonald’sist on see mitu korda maitsvam, võib juba ainuüksi maitse põhjal öelda, et see on puhtam.»

Teine märgib: «Maitseb kordi paremini ning fakt, et tegemist on mahetoiduga, on kahtlemata boonus. See on juba tervisele parem. Ja maitses on tunda rohkem nüansse.»

Sasha ja Cedrique järeldasid, et kui inimestele öelda, et tegemist on mahetoiduga, siis nad automaatselt seda ka usuvad.

Märksõnad

Tagasi üles