Brem pole Eesti Energiaga kokkuleppeni jõudnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Brem Kinnisvarahooldus OÜ juhatuse liikme Risto Mägi sõnul pole ettevõte hetkel Eesti Energiaga tarbimiskohtades tasumata elektriarvete osas kokkuleppele jõudnud, kuid püüdleb selle poole.

«Teeme kõik endast oleneva, et jõuda nendega kokkuleppele,» ütles Mägi reedel BNSile. Tema sõnul on Eesti Energia esitanud omapoolsed tingimused ja nõuab jäigalt nende täitmist. «Kokkuleppeni jõudmine on nende tingimustega nõustumine.»

Mägi lisas, et Brem tunnistab oma võlga ja proovib Eesti Energiaga läbirääkimisi pidada.

Mägi märkis, et laenugraafiku alusel poleks võla tasumine mõeldav, sest Brem ei suudaks intressi teenindada. «Eks me otsime täiendavaid vahendeid ja meil on nendele ka muid ettepanekuid, aga kuidagi ei saa nendega kohtuda.»

Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann ütles reedel BNSile, et olenevalt läbirääkimiste käigust annab energiafirma oma tegevusest reedel või tuleval esmaspäeval teada.

Eesti Energia teatas möödunud esmaspäeval ehk 2. augustil, et peatab üheks nädalaks Brem Kinnisvarahoolduse tarbimiskohtades elektri väljalülitamise, mis oli algselt 2. augustiks planeeritud.

Energiafirma ütles 2. augustil, et BREM on maksnud ühe viiendiku oma elektrivõlast ning nädala jooksul selgub, kas õnnestub saavutada kokkulepe ka ülejäänud võlasumma likvideerimiseks.

Eesti Energia lisas, et juhul kui selleks reedeks, 6. augustiks kokkulepet võla tasumise osas ei sõlmita, katkestab Eesti Energia tarbimiskohtade võrguühenduse alates tulevast esmaspäevast ehk 9. augustist.

Brem Kinnisvarahooldus on Eesti Energiale võlgu alates selle aasta veebruarist ja sellest ajast on võlgnevuse summa energiafirma andmeil pidevalt kasvanud. Eesti Energia pressiesindaja ütles juuli lõpus BNS-ile, et võlg ulatub miljonitesse kroonidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles