Päevatoimetaja:
Sander Silm

Postimees teeb leivaliidu konverentsilt otseülekande

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Täna peab Eesti Leivaliit oma 25. aastapäeva konverentsiga «Leiba ei asenda», millest näeb Postimehe veebis otseülekannet.

Konverents algab kell 13, otseülekandega alustame viis minutit varem ning konverentsil toimuvat saab Postimehe veebi vahendusel jälgida kuni kella 17.15ni. Pärast ülekande lõppu on konverentsil toimuv siitsamast ka järelvaadatav.

--

Eesti Leivaliidu 25. aastapäeva konverents «Leiba ei asenda» päevakava.

- Kell 13.00-13.15 Konverentsi avasõnad põllumajandusminister Ivari Padarilt

- Kell 13.15-13.45 «Innovatsioonist, tarbimisest ja tarbijatest»
Sirje Potisepp, Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juhataja

- Kell 13.45-14.15 «Elujärje paranemise mõju tarbijakäitumisele»
Leev Kuum, Eesti Konjunktuuriinstituudi juhtiv teadur  

- Kell 14.15-14.40 «Leivatööstuse ajaloost Eestis»
Kaarel Vissel, Põllumajandusmuuseum

- Kell 14.40-15.00 «Eesti Leivaliidu 25 tegevusaastat»
Uno Kaldmäe, Eesti Leivaliidu president

- Kell 15.00-15.20 Paus

- Kell 15.20-15.45 «Kuidas läheb Soome leivatööstusel?»
Johan Zilliacus, Leipurin Oy asepresident

- Kell 15.45-16.15 «Mida arvavad tarbija ja kaupmees leivatoodetest?»
Margus Amor, Rimi Eesti Food ostujuht

- Kell 16.15-16.45 «Rukkileiva tervislikkusest ja olulisusest meie toidulaual»
Raivo Vokk, Tallinna Tehnikaülikooli professor

- Kell 16.45-17.15 «Rukkileib – kas jääb või kaob?»
Tiina Rühka, Leibur ASi tootearendusjuht

Märksõnad

Tagasi üles