Meelelahutus kolib üha enam Põhja-Tallinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja. Foto on illustratiivne.
Kalamaja. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Põhja-Tallinna linnaosa kogub päev-päevalt aina suuremat populaarsust. Kui Kalamaja ning Pelgulinn on juba muutunud ülimalt ihaldatud elukohtadeks, siis neil on üha rohkem järgnemas Pelgurand, Karjamaa ning Kopli.

See toob piirkonda juurde aina rohkem ärisid ning võib öelda, et Telliskivi loomelinnaku ümbrus Kalamajas on kujunemas uueks Tallinna meelelahutuskeskuseks, kirjutas Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Lisette Rohunurm.

Öeldakse, et seal, kus on, sinna tuleb juurde. Nii ongi Kalamajas Telliskivi loomelinnaku piirkonnas juba avatud pubide, klubide ja restoranidele aina lisa tulemas. Soovitakse küll konkureerida, kuid alati midagi uut juurde tuua.

Nii on Tallinnas tekkinud põnev olukord, kus vanalinna kõrvale on kujunemas täiesti omaette, kuid üha suuremat mõju omav meelelahutuspiirkond. Kuigi seni on külastajate jaotus veel üsna selge – vanalinnas rohkem välismaalased ja Kalamajas kohalikud, siis aina enam soovitatakse turistidelegi külastada just Põhja-Tallinnat. Ka paljud mujalt Eestist pärit ettevõtjad, kes soovivad Tallinnas väikest toitlustuskohta avada, kiikavad tihti esmalt just Kalamaja poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles