Juulis tõusis reisijate arv Väinamere laevaliinidel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam teel Hiiumaale.
Praam teel Hiiumaale. Foto: Priit Pullerits

Väinamere Liinide teatel võttis reisijate arv juulis sel aastal esimest korda suuna tõusule, Kuivastu-Virtsu liinil kasvas juulis reisijate arv mullusega võrreldes 5,9 protsenti ja sõidukite arv 5,8 protsenti ning Heltermaa-Rohuküla liinil vastavalt 0,2 protsenti ja 2,2 protsenti.

Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul on ettevõte mõlemal laevaliinil viinud läbi olulisi uuendusi, mis on hüppeliselt tõstnud teeninduskvaliteeti.

«Juuli oli Kuivastu-Virtsu liinil esimene täiskuu parvlaeva Saaremaa jaoks, sõsarlaev Muhumaa on Heltermaa-Rohuküla liinil toimetanud juba üsna mitu kuud.»

Treiel toob positiivse märgina välja ka muudatused sõidugraafikus. «Saaremaa ja mandri vahel väljus esimest korda liini ajaloos laev iga 40 minuti jooksul, Hiiumaa ja mandri vahel kehtis 3-tunnine graafik. Nagu näitab nii praegune kogemus kui ajalugu, siis iga kvaliteeditõus laevaliikluses toob kaasa ka nõudluse suurenemise. Juulikuu numbrid annavad kinnitust, et reisijad on hästi omaks võtnud nii uued laevad Muhumaa ja Saaremaa kui kiiremad graafikud,» lausus Treiel.

Väinamere Liinid teenindas juulis Kuivastu-Virtsu liinil 231 947 reisijat ja 80 454 sõidukit ning Heltermaa-Rohuküla liinil  82 411 reisijat ja 29 218 sõidukit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles