Eesti Energia: tõenäoliselt elamutest voolu välja ei lülitata

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Михкель Марипуу

Eesti Energia usub, et BREMi hallatavatest kortermajadest voolu välja lülitama ei hakata, ütles  energiafirma juhatuse liige Margus Rink.

«Me arvame, et sinnamaani see asi ei lähe ja veel täna õhtul anname teada omapoolsetest pakkumistest korteriühistutele ja kortermajadele, /.../ keda BREM teenindab,» vahendab ERR Uudised Margus Rinki ERRi raadiouudistele öeldut.

Rink möönis samas, et isegi kui korteriühistud on BREMile elektri eest korralikult tasunud, kuid kinnisvarafirma pole raha energiafirmale üle kandnud, on ühistud Eesti Energia silmis ikkagi võlglased. «See on alati läbi vahendaja maksete tasumise risk - sa võid vahendajale maksed ära maksta, aga kui vahendaja neid edasi ei kanna, siis oled teenuse osutaja ees ikkagi võlgu,» selgitas Rink.

BREMi puhul oli tegemist väga suure võlglasega nii koguseliselt kui ka selle poolest, et kinnisvarafirma taga on väga palju alltarbijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles