BREM sai nädala armuaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BREMi halduses olevat kümmet suurima võlaga hoonet pimedus veel ei ähvarda.
BREMi halduses olevat kümmet suurima võlaga hoonet pimedus veel ei ähvarda. Foto: SCANPIX

Täna hommikul kinnitas Eesti Energia, et BREM on tasunud viiendiku oma võlast ja elektri välja lülitamine on lükkunud nädala võrra edasi.

Eesti Energia juhatuse liige ja jaeäri valdkonna juht Margus Rink ütles täna hommikul E24-le, et neljapäeva õhtul tasus BREM kinnisvarahooldus viiendiku võlast. «Nad esitasid ka omapoolse plaani võlgade tasumisest.»

Rink tõdes, et see ei ole nende huvides kellegi elekter välja lülitada ja asja meedias avalikustada, vaid lihtsalt kaitsata BREMi halduses olevaid kliente, sest nagu selgus ei olnud nad BREMi suurest võlas teadlikudki.

Ringi sõnul ähvardab iganädalaselt kümneid kliente väljalülitamine. «Eks talvel on neid rohkem ja suvel vähem. Võlglaste nimekiri koosneb sadadest klientidest ja kokku on meil 500 000 klienti, aga võlg on mitmeastmeline ning väljalülitamine on viimane samm, mida me teeme.»

Ringi sõnul läheb esimene hoiatus välja pärast 14 päevast võlgu olemist.

«Ma arvan, et igapäevaselt lülitatakse välja mõni klient Eestis ja samas sisse tagasi,» tõdes Rink.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles