Ajaleht: Tallinna Konverentside omanik raputab võlgu maha

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Konverentside koduleht.
Tallinna Konverentside koduleht. Foto: Tallinna Konverentsid

Üks pikaaegsemaid tegijaid Eesti koolitus- ja konverentsiäris, Tallinna Konverentside omanik Ülla Mägi-Eringa on osav võlgade maharaputaja – jättes järjest võlgades firmasid tankistidele, vahetab ärinaine kesta, kirjutab Äripäev.

Alates 2001. aastast, mil Mägi-Eringa Tallinna Konverentsidega alustas, on ta sellel alal maha jätnud kuus probleemset äriühingut, millest üks on pankrotis ja viis maksuvõlglased kokku üle 57 000 euro ulatuva võlaga.

Aastate jooksul on Mägi-Eringa erinevad koolitus- ja konverentsiettevõtted teeninud kahjumeid või püsinud napilt plussis, ometi on ta jätkanud võlgade mahajätmisel uute firmade asutamist.

Mägi-Eringa teatas ajalehele, et ei soovi kommenteerida Tallinna Konverentsidest vallandatud assistendi tellitud ja konkureeriva konverentsikorraldaja juures töötava ajakirjaniku pahatahtlikke küsimusi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles