Päevatoimetaja:
Sander Silm

Glaseeritud ananass

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kersti Raud
Copy
Glaseeritud ananass
Glaseeritud ananass Foto: Dan Sukker

Umbes  4-le portsjonile

Värske ananass   4-8 viilu
Fariinisuhkur  ca 100 g
Vana-Tallinna liköör 2 cl
Serveerimiseks näiteks jäätist ja balsamisiirupit

Segada kokku liköör ja suhkur. Grillida ananassile triibud peale, katta suhkruseguga ning tõsta grilli jahedamasse ossa järelvalmima. Serveerida kuumalt näiteks külma jäätise ja balsamisiirupiga.

Ananassi asemel sobib kasutada ka mistahes muid puuvilju nagu õunad, pirnid aga ka melonit jne.

Vaata artikli lõpust ka videot!

Märksõnad

Tagasi üles