Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2010/07/28/410020t1hee34.jpg)
Umbes 4-le portsjonile
Värske ananass 4-8 viilu
Fariinisuhkur ca 100 g
Vana-Tallinna liköör 2 cl
Serveerimiseks näiteks jäätist ja balsamisiirupit
Segada kokku liköör ja suhkur. Grillida ananassile triibud peale, katta suhkruseguga ning tõsta grilli jahedamasse ossa järelvalmima. Serveerida kuumalt näiteks külma jäätise ja balsamisiirupiga.
Ananassi asemel sobib kasutada ka mistahes muid puuvilju nagu õunad, pirnid aga ka melonit jne.
Vaata artikli lõpust ka videot!