Kaubanduskeskuse pimedas parklas kukkunud naine sai valuraha

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiiumaa naine kukkus Haapsalus Rannarootsi keskuse kottpimedas parklas nii õnnetult, et jalg tuli kipsi panna ning kannatanul vahejuhtumi tõttu rohkem kui saja euro suurune ettenägematu kulu kanda. Valurahaks sai ta 50-eurose kinkekaardi.

Hiiumaalt pärit Ilmi Aksli külastas ühel õhtul Rannarootsi keskuses asuvat Selverit ja kui poest kella poole üheteistkümne paiku väljus, oli keskuse ümbrus ning parkla kottpime, kirjutab Lääne Elu.

Pimeduses kobades ei tajunud ta, et oli parkla kõnniteest pisut liiga vasakule kaldunud, ega märganud seal äärekividest serva ja aset. Ta komistas ja kukkus. Seejärel toimetati ta haiglasse erakorralise meditsiini osakonda, kus leiti, et murdu ei ole, aga jalg on hüppeliigesest väljas käinud, mistõttu pandi see kipsi.

Rannarootsi keskuse juhataja Kätlin Sasse ütles, et parklas tõepoolest ühel õhtul valgustus ei põlenud ning õnnetuseks oli see just sel õhtul, mil inimene seal kukkus.

Pood otsustas kukkunud naisele anda 50-eurose kinkekaardi. «Muidugi on see parem kui mitte midagi, aga mulle on selgelt mõista antud, et Rannarootsi keskus ei kavatsegi oma klientide turvalise liikumise eest täiel määral vastutada, ja klientide rahulolu neile korda tegelikult ei lähe,» sõnas Aksli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles