Kellaguru kritiseeris teravalt Apple Watchi

PM Majandus
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CUPERTINO, CA - SEPTEMBER 09: Apple CEO Tim Cook announces the Apple Watch during an Apple special event at the Flint Center for the Performing Arts on September 9, 2014 in Cupertino, California. Apple unveiled the Apple Watch wearable tech and two new iPhones, the iPhone 6 and iPhone 6 Plus.   Justin Sullivan/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
CUPERTINO, CA - SEPTEMBER 09: Apple CEO Tim Cook announces the Apple Watch during an Apple special event at the Flint Center for the Performing Arts on September 9, 2014 in Cupertino, California. Apple unveiled the Apple Watch wearable tech and two new iPhones, the iPhone 6 and iPhone 6 Plus. Justin Sullivan/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Apple Watch on liiga naiselik ja selle disain ei pea ajaproovile vastu, teatas luksuskaupade tootja LVHM kellaguru Jean-Claude Biver Saksa meediale.

Biveri sõnul on Apple teinud kella luues mõned fundamentaalsed vead. Watchil pole mingit seksapiili ja on väljanägemiselt sarnane juba turul olevate nutikelladega, leiab prantslane. «Ausalt öeldes näeb see välja nagu disainitudengi esimese kursuse töö,» lisas Biver, kelle juhtida on kuulsad kellabrändid Tag Heuer, Zenith ja Hublot. Biveri meelest on kandilise sihverplaadi ja ümarate nurkade kellakorpus juba varsti vanamoodne.

Biver pole Apple Watchi ainus kritiseerija. Swatchi tegevjuht Nick Hayek teatas Šveitsi meediale enesekindlalt, et Apple Watchi turuletulek ei anna Swatchile «mitte mingit põhjust närveerimiseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles