Robert Kiyosaki: järgmine krahh tuleb 2016

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki Foto: SCANPIX

Robery Kiyosaki märkis eile õhtul eestlastele Peeter Pärtelile ja Roland Tokkole antud veebiintervjuus, et tema ennustuste kohaselt tuleb järgmine suur vapustus turgude jaoks 2016. aastal.

Raamatusarja «Rikas isa, vaene isa » autor märkis, et ülejärgmisel aastal aset leidvat langust on ta ennustanud juba 2002. aastal ilmunud raamatus «Rich Dad's Prophecy» (Rikka isa ennustus). Samas oli ette nähtud ka 2008. aasta majanduslangust.

Samas tõdes ta, et tegemist on heade aegadega nende jaoks, kes on valmistunud. «Kui asjad lähevad ülesmäge, peavad nad ka alla tulema,» nentis Kiyosaki. «Kui sul on finantsharidust, siis võib sul väga hästi minna ka languse ajal.» Näiteks enese kohta tõdes Kiyosaki, et eelmise languse ajal teenis ta rohkem, kui kunagi varem.

Samas ei välistanud ta ka üleilmse finantssüsteemi üldist kokkukukkumist, kuna dollar, maailma reservvaluuta, on kehvas olukorras. «Need, kes kontrollivad keskpanka, on maailma paljaks röövinud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles