SEB Eesti ettevõtete panganduse valdkonna juhiks nimetati Indrek Julge

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Julge.
Indrek Julge. Foto: SEB

Alates 1. septembrist on AS SEB Pank juhatuse liige ja Eesti ettevõtete panganduse valdkonna juht Indrek Julge. Senine juht Allan Parik jätkab SEB Balti ettevõtete panganduse juhina.

Indrek Julge alustas tööd panganduses 1996. aastal. Aastatel 1999–2009 töötas ta SEB Liisingus, neist viimased neli aastat SEB tütarettevõtte juhina. Aastatel 2009–2011 juhtis ta SEB Global Transaction Services divisjoni Eestis ning seejärel, kuni käesoleva ajani, oli ta SEB Läti juhatuse liige ja ettevõtete panganduse juht.

«Indrek Julgel on olemas nii rahvusvaheline kogemus SEB Grupist kui ka Eesti turu tundmine, mis teeb temast väga hea kandidaadi jätkamaks Allan Pariku tööd, kes on viimaste aastatega viinud SEB Panga maine Eesti suurettevõtete hulgas tippu,» märkis SEB juhatuse esimees Riho Unt.

«Käesolev ja järgmine aasta on Eesti ettevõtete jaoks olulise tähtsusega, kuivõrd ainult kiired kohandujad suudavad väljuda kriisist esimeste seas,» sõnas SEB Eesti ettevõtete panganduse uus juht Indrek Julge.

Viimased viis aastat juhtis SEB Eesti ettevõtete panganduse valdkonda Allan Parik, kes oli alates 2012. aastast ühtlasi ka SEB Balti ettevõtete panganduse juht. «Hea meel on, et Indrek Julge on taas SEB Eesti meeskonnas. Julge asumine SEB Eesti ettevõtete panganduse juhi kohale annab mulle võimaluse keskenduda täielikult SEB Balti ettevõtete panganduse juhtimisele,» lisas Allan Parik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles