Ergo kindlustus: turvariskid ei võimalda kodus töötada

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo kindlustuse esindus Viljandis.
Ergo kindlustuse esindus Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ergo kindlustuse töötajad saavad vaid erandjuhtudel päeva või paar kodus töötada, kaugtöö laialdasemat kasutamist ei võimalda ettevõtte sõnul turvariskid.


«Turvanõuetest tulenevalt on töökoht ikkagi kõigil kontoris,» ütles Ergo kindlustuse personalijuht Piret Korol. «Müügitöötajad, kes teevad aktiivmüüki, ei pea küll sada protsenti oma tööajast kontoris viibima, aga see ei tähenda, et nad kodus tööd teevad.»

«On üksikuid erandkokkleppeid, kui me võimaldame kodus töötada päeva või paar ning seda saame lubada ainult nendele töötajatele, kellele on ettevõte eraldanud sülearvuti ning on olemas vajalikud ühendused,» lisas Korol. Tema sõnul tulevad need erandkokkulepped kõne alla perekondlikel või tervislikel põhjustel.

Finantsasutusele on turvalisus väga oluline, põhjendas Korol, miks ettevõte ei võimalda laialdasemat kodus töötamist. «Oleme müügiorganisatsioon ja peame kiiresti reageerima ning oleme suur küllalt organisatsioon ja meile on koostöö oluline,» tõi ta veel põhjendusi, miks kontoris töötamine Ergo kindlustusele paremini sobib. «Ma arvan, et väikestes ettevõtetes saab olla paindlikum,» lisas Korol. «Suurtes võib muidu tekkida ka võrdse kohtlemise printsiibi ja distsipliini küsimus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles