EMT hakkab pakkuma ülikiiret 4G internetti

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT
EMT Foto: Andres Haabu

EMT avas klientidele võimaluse kasutada 4G LTE-A mobiilset internetti allalaadimiskiirusega kuni 300Mbit/s. LTE-A on esimeste piirkondadena kättesaadav Kiisal ja lähipäevil Tallinnas Teletorni ümbruses, teatas ettevõte.

EMT jätkab uute LTE-A toega tugijaamade lisamist ja kuni 300Mbit/s leviala kiiret laiendamist, varustades tugijaamu kõrge ühenduskiiruse eelduseks oleva valguskaabliühendusega. Jätkub ka võrgu häälestamine uue tehnoloogia jaoks ja võrgusõlmede uuendus.

LTE-A võrku on võimalik kasutada arvutis vastava ruuteri abil, samuti nutiseadmetes LTE-A toe olemasolul.

«Kindlasti kasvab uut LTE-A tehnoloogiat toetavate seadmete arv aja jooksul ning müügile jõuavad ka uusi tippkiirusi toetavad nutitelefonid. Kui küsida aga, miks klientidel nii suurt allalaadimiskiirust üleüldse vaja on, siis on vastuseks kasvav nõudlus videosisu järele, mis ka mobiilsetes seadmetes võidukäiku teeb,» rääkis EMT ja Elioni tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles