Atoneni palvet taandada end riigifirmade nõukogudest pole veel rahuldatud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post võttis tänasest kasutusele uue rahvusvahelise nime Omniva. Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen.
Eesti Post võttis tänasest kasutusele uue rahvusvahelise nime Omniva. Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen. Foto: Jaanus Lensment

Rahandus- ega majandusminister pole veel rahuldanud reformierakondlane ja endise majandusministri Meelis Atoneni palveid taandada end riigifirmade nõukogudest, vahendab ERR.

Majandusministeeriumi haldusalas kuulub Atonen Omniva (Eesti Post) nõukokku, olles selle esimees. Rahandusministeeriumi haldusalas on Atonen ametis Eesti Energia nõukogu liikmena.

Majandusministeeriumist kinnitati ERR-i uudisteportaalile, et Atoneni avaldus enda Omniva nõukogust taandamiseks on esitatud ja sellepõhiselt saab ta ka tagasi kutsutud, kuid otsuse vormistamisega läheb veel aega.

Atonen kritiseeris juunis teravalt valitsuse meelemuutust praamide ostmise osas ning teatas Vikerraadio eetris, et lahkub seetõttu riigifirmade nõukogudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles