Tõnis Arro lahkub Arengufondi juhatuse esimehe kohalt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Arro.
Tõnis Arro. Foto: Liis Treimann

Arengufondi nõukogu rahuldas täna, 24. juulil toimunud koosolekul Tõnis Arro tagasiastumispalve Arengufondi juhatuse esimehe kohalt.

«Palusin end vabastada Arengufondi juhatuse esimehe ametikohalt, kuna minu nägemus fondi edasisest juhtimisest ja arengust ei ühtinud nõukogu omaga. Lahkun siiski rahuliku südamega, kuna fondi töötajate näol on tegu heade spetsialistidega ning aastate jooksul algatatud tegevused on heades kätes,» ütles Arro.

Arengufondi nõukogu esimehe Ville Jehe sõnul said määravaks nõukogu ja juhatuse esimehe erinevad nägemused fondi investeerimistegevuse lühi- ja pikaajalisest strateegiast. Nõukogu nimetas juhatuse liikmeks ja juhatuse esimehe ajutiseks kohusetäitjaks fondi tegevjuhi Pirko Konsa.

Arengufondi uue juhatuse esimehe konkursi väljakuulutamise detailid tulevad arutusele fondi nõukogu koosolekul augusti lõpus.

Arengufondi nõukogusse kuuluvad Ville Jehe, Jaan Männik, Indrek Saar, Volli Kalm, Valdo Randpere, Mart Einasto, Urve Palo, Anne Sulling ja Andres Keevallik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles