Täna Postimehes: maadevahetuse skandaali peategelane müüs oma korteri Heiti Häälele

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Hääl
Heiti Hääl Foto: Peeter Langovits

Maadevahetuse skandaali üks peategelane, maa-ameti eksjuht Kalev Kangur müüs talle kuulunud Tartu Annelinna korteri suurärimehele Heiti Häälele.

Kinnistusregistri andmetel ostis Kangur kolmetoalise korteri Kaunase puiesteele 2010. aasta lõpus. Mullu müüs ta selle oma kauaaegsele tuttavale, Rikaste TOPis figureerinud kütuseärimehele Heiti Häälele, kes on nüüd koos abikaasa Reet Häälega 65-ruutmeetrise magalapiirkonna korteri ühisomanikud.

«See on vahva uudis!» ütles Kaunase puiestee 47 korteriühistu juhatuse liige Svetlana Sang, kui kuulis, et tuntud ärimees ostis nende majja korteri.

«Ilmselt on see juhuslik rahapaigutus. See härrasmees vaevalt meie maja külastanud on,» lisas Sang. Tema väitel elavad selles korteris üürnikud, kes pole seni millegagi huvi äratanud.

Huvitav on tõik, et korteri kinnistamisavalus registrisse kandmiseks on tehtud mullu 18. juunil. Päev hiljem sai avalikuks maadevahetuse kohtuasja ringkonnakohtu otsus, milles  Kangur mõisteti korduva altkäemaksu võtmises süüdi. Talle määrati enam kui nelja-aastane vangistus viieaastase katseajaga ja teda kohustati tagasi maksma altkäemaksuna saadud vara väärtuses 17 972 eurot.

Milleks Heiti Hääl korteri ostis, loe laupäeval Postimehe paberlehest või Postimees Plussist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles