Ragn-Sellsi juhatuse esimees: väldime eetilisi küsitavusi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Vääna
Rain Vääna Foto: Erakogu

Prügifirma Ragn-Sells juhatuse esimees Rain Vääna ütles tänast Äripäeva artiklit kommenteerides, et ettevõte ei ole oma tegevuses seadust rikkunud, samas ei saa firma lubada ka väikeseid eetilisi küsitavusi.

«Ragn-Sells on oma positsioonist lähtuvalt aastaid olnud avalikkuse kõrgendatud tähelepanu all. See loob meile kohustuse käituda seadusekuulekalt.  Saan kinnitada, et me ei ole seadust rikkunud.  Ühtlasi peame mõistma, et tegemist on aastatetaguse looga ning praktika on sellest ajast peale palju muutunud nii ettevõtluses kui ka avalikus sektoris,» selgitas Vääna.

«Tänane lugu on õpetlik eelkõige meile ja kõigile teistele, kes soovivad olla liidrid, me ei saa lubada ka väikseid eetilisi küsitavusi, kui meie eesmärk on olla aus ja avatud ettevõte eeskuju,» lisas ta oma kirjalikus kommentaaris.

Äripäev kirjeldas tänases lehes Ragn Sellsis eetika ja seaduse piiridel toimunud majandamist.

Näiteks tegi ettevõtte ärijuht suvepäevadel pilte ja kasseeris firmalt selle eest tasu, personalijuht osutas värbamisteenust mitte palgast, vaid oma ettevõtte kaudu, autokompensatsiooni saamiseks sunniti töötajaid väidetavalt ettevõtjaks ning palga asemel sai ärikonsultandi ametis olev töötaja tasu oma firma kaudu arvet esitades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles