Annuse õigusabikulud ulatusid kolmveerand miljoni euroni

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vandeadvokaat Leon Glikman
Vandeadvokaat Leon Glikman Foto: Toomas Huik

Riigikohtu otsusest selgub, et Toomas Annuse, ASi Järvevana ja E.L.L. Kinnisvara kaitsnud advokaadibüroo Glikman, Alvin & Partnerid menetluskulud kokku ulatusid 728 842 euroni.

Kassatsioonimenetluse kulud ulatusid 43 320,36 euroni. Menetluskulude taotluse kohaselt kulus kaitsjatel õigusabi osutamiseks kokku 271,1 tundi, mis teeb tunnihinnaks 160 eurot.

Villu Reiljani kaitsja vandeadvokaat Aivar Pilv osutas kassatsioonimenetluse ajal õigusabi 25 746,06 euro eest. Pilvel kulus Reiljanile õigusabi esitamiseks kokku 116 tundi ja 27 minutit, millest 17 tundi ja 12 minutit tegi Pilv tööd ilma rahata.

A. Pilve tunnitasu määr oli 135 eurot. Lisaks A.Pilvele tegelesid Reiljanile õigusabi osutamisega ka vandeadvokaat Jaak Siim, kelle tunnitasu oli 125 eurot ning vandeadvokaadi abi Marko Pilv, kelle tasu ulatus 115 euroni tund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles