Jalgpallifännid jooksutasid Starmani Ajamasina kinni

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallifännid vaatamas Brasiilia ja Tšiili kohtumist.
Jalgpallifännid vaatamas Brasiilia ja Tšiili kohtumist. Foto: SCANPIX

Starman tunnistab, et kogu maailma vallutanud jalgpalli MM lööb siingi lained – saadete järelevaatamise süsteemi Ajamasina töös on suure koormuse tõttu esinenud tehnilisi vigu.

«No ma üritan ikka kõik mängud peaaegu ära vaadata. Öiseid mänge vaatasin vahepeal hommikuti järele. Mõnikord vaatasin ka õhtuti. Aga pidevalt on mingi jama – mõnda kohtumist laseb järele vaadata ja mõnda mitte. Nii ei saagi mängu kuidagi enam näha. Üsna nadi värk,» teatas jalgpallifänn.

«Seoses jalgpalli MMiga on Ajamasin väga populaarne teenus ning väga suure koormuse tõttu on tõesti esinenud paar väiksemat, tarkvaralist viga, mille käigus mõni üksik saade pole salvestunud,» tõdes Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland.

Reiland kinnitas, et tänaseks on Starmanil õnnestunud enamik jalgpallimatše taastada ning neid kõiki on võimalik vaadata, nagu ikka 8 päeva jooksul. «Jalgpallifännidele soovitame kõik mängud salvestada, sel juhul ei jää kindlasti ükski neist vaatamata,» toonitas Reiland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles