Hammustus võttis Suarezilt sponsori

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez oma hotellitoa rõdul Brasiilias pärast karistuse teatavakstegemist.
Luis Suarez oma hotellitoa rõdul Brasiilias pärast karistuse teatavakstegemist. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMil vastasmängijale hambad õlga vajutanud Uruguay ründaja Luis Suarezi karistus üha kasvab – eile teatas online hasartmängude firma 888, et nende brändi «saadikuks» Suarez enam ei sobi.

«Pärast [tema] teguviisi Uruguay teisipäevases MMi mängus Itaalia vastu peab 888 kahetsusega teatama, et meie suhe Luis Suareziga on lõpetatud ning otsus jõustub koheselt,» vahendab Financial Times 888 pressiteadet.

Adidas, kes samuti Suarezit sponsoreerib, on osutunud leebemaks. Saksa suurfirma teatas, et ei tee patustanud palluriga MMi ajal enam ühtegi täiendavat turunduskampaaniat.

Ühtlasi hoiatas Adidas Suarezit, et too peab säilitama kõrged käitumisstandardid.

Adidas hoiatas sedasama jalgpallurit ka pärast 2013. aastal asetleidnud hammustamist.

***

Uruguay on Suarezi hammustuse sisuliselt alla neelanud. Neljapäeval, kui levisid teated Suarezi kodumaale naasemisest, siirdus riigi president Jose Mujica lennujaama teda tervitama. Mitu tundi hiljem tuli riigipeal siiski lahkuda – kui selgus, et Suarez on siiski veel Brasiilias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles