Eesti Meedia möödunud aasta viimase nelja kuu käive oli 27 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Eesti Meedia majale, kus asub ka Postimees.
Vaade Eesti Meedia majale, kus asub ka Postimees. Foto: Peeter Langovits.

Meediakontserni Eesti Meedia konsolideeritud käive pärast ettevõtte omandamist mullu septembris ulatus 27,5 miljoni euroni, ärikasumit sai kontsern 853 000 eurot.

Käesoleva aasta väljavaade reklaamituru oluliseks tõusuks on tagasihoidlik, seetõttu püütakse leida reklaamitulu uusi allikaid, märgitakse ettevõtte majandusaasta aruandes. «Jätkub trükipositsioonide järk-järguline vähendamine, kuigi selle valdkonna tulu on suudetud hoida stabiilsena tänu laienemisele naaberriikidesse. Oluliselt soovib Eesti Meedia kasvatada oma tooteid erinevatel mobiiliplatvormidel,» seisab aruandes.

Kontserni kuuluvad AS Postimees, AS Ajakirjade Kirjastus, maakonnalehti kirjastav AS Ühinenud Ajalehed, AS Kanal 2 ja raadiogrupp AS Trio LSL. Kirjastamist toetavad ettevõtted on OÜ Meedia Taristu alla kuuluvad AS Kroonpress ja OÜ Meediasüsteemid ning OÜ Scanpix Baltics. Lisaks kuulub gruppi kuulutusteportaali soov.ee haldav OÜ Soov. Eesti Meedia tegevus Lätis ja Leedus toimub haldusettevõtte Baltic Media Group AS, endise nimega AS Schibsted Baltics vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles