Mainor Ülemiste uueks juhiks saab Margus Nõlvak

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Nõlvak
Margus Nõlvak Foto: Erakogu

Ülemiste Cityt arendava AS Mainor Ülemiste uueks juhiks saab augustist Margus Nõlvak, kes on seni juhtinud Mainor Gruppi kuuluvat keskkonnakaitsealaste projektidega tegelevat ettevõtet Doranova Baltic OÜ. Mainor Ülemiste praegune juht Toomas Aak annab ameti üle augustikuu jooksul.

Nõlvak ütles, et Ülemiste City on oma ambitsioonikuses tema jaoks võimas väljakutse.

«Tegemist on Tallinna kõige kiiremini areneva piirkonnaga, kuhu on koondumas teadmistepõhine ettevõtlus nii Eestist kui mujalt Euroopast. Ülemistele juba rajatud keskkonda ja siinset arengupotentsiaali on raske üle hinnata,» kinnitas Nõlvak.

Mainor Ülemiste senine tegevjuht Toomas Aak sõnas, et lahkub plaaniga aeg maha võtta ja rohkem oma väikestele eraäridele pühenduda.

«Lahkumisotsus on küpsenud tasapisi ja nii annan ka ametiposti uuele juhile üle rahulikus tempos ehk lähema paari kuu jooksul,» selgitas Aak.

Mainori kontserni suuromaniku Ülo Pärnitsa sõnul mõistab ta Aagi otsust.

«Mainori üks suuri eesmärke on külvata ettevõtlustahet – ka Toomas ammutas seda siin juurde ja soovime talle siiralt edu,» tänas Pärnits senist tegevjuhti tehtud töö eest ning lisas, et Mainor Ülemistet juhtima asuv Margus Nõlvak on ennast kontserni sees juba tõestanud aktiivse ja väga võimeka juhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles