Sumoga Jaapanis lõpparve teinud Barutol ehk Kaido Höövelsonil on uus ekstravagantne plaan – hakata kodukandis kasvatama õllega masseeritud veiseid, kelle liha on Jaapanis ülikallis delikatess, kirjutab Äripäev.
Baruto hakkab kasvatama õllega masseeritud veiseid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe aasta eest ostis Höövelson naabruses tegutseva Rahkla farmi müüki pandud vana kolhoosilauda, et trööstitu hoone üles vuntsida ning loomad jälle sisse viia. Nüüd on nõukogudeaegsel suurlaudal uued pakettaknad, klaasuks ning valged puhkeruumid.
Laut ise on koduks ühele pullile, 34-le mullu suure veokiga Šotimaalt toodud lehmale ning 35-le tänavu kevadel sündinud vasikale. Kokku 70 veist, kellest suurem osa veedab päikselist päeva laudatagusel aasal. Kaidole on laudas abiks sulane Martin, abikaasa Jelena loomadega ei tegele.
Loe pikemalt Äripäevast.