Leke: Samsungi lipulaev saab alumiiniumkorpuse

Hendrik Alla
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alumiinium.
Alumiinium. Foto: Sille Annuk

Juba mõnda aega sahistatakse, et müügile ilmub Samsungi tippmudeli täiustatud versioon koodnimega Samsung Galaxy S5 Prime.

Portaal Androidspin on saanud aimu, et see võib tõesti tõsi olla ja uue telefoni nimeks saab Galaxy F (nagu Fashion). Erinevalt tavalisest plastist (olgu või nahka meenutav), millega Samsungi oma telefone ehib, saab sellel olema alumiiniumist tagakaas. Vähemalt võib nii otsustada netti lekkinud piltide järgi. Samas, nagu LG G3 meile õpetas, võib tegu olla lihtsalt hõbedaseks võõbatud plastiga. Mine võta kinni.

Veel olla F-il  5.2-tolline Quad HD ekraan, Snapdragon 801 või 805 protsessor, 3GB RAM ja 16MP kaamera. Tõde selgub varsti, väljalaskeajaks ennustatakse seda või järgmist kuud.  Arvestades LG Quad HD LG G3 populaarsust, on Samsungil oma tipule uue tipu panemisega tõesti kiire.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles