Näitleja: kes ei tahaks olla Lotte!

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel suvel Lotte teemapargis ametis olev Triinu Paabut lootis tööle kandideerides, et temast saab Lotte või kärbes Jaak, kuid nüüd kehastab märksa rahulikumat tegelast.

«Me pidime saatma oma CV ja siis meid kutsuti casting’ule, kus meile anti erinevaid ülesandeid,» rääkis Tartu kunstikoolis õppiv Paabut. Energiline neiu lootis saada mõne väga elava tegelase rolli, olgu selleks siis kas Lotte, kärbes Jaak või tuhkur Väino. «Ma olin õnnelik, kui ma sain Alberti rolli, sest seda on kõige kihvtim mängida,» ütles neiu nüüd. «Aga eks igaüks tahab saada Lotteks,» tunnistas ta siiski.

Viljandi koolitüdruk Elis-Meryl Tiido oli oma soovides märksa tagasihoidlikum ja kandideeris alguses seaema Helmi rolli. «Ei ole mõtet ju pärast enda peale kuri olla, kui loodetud rolli ei saa,» põhjendas ta tagasihoidlikku soovi. Nii olulise tegelase nagu kass Bruno osaga on neiu väga rahul. «Ma ei oleks osanud oodata, et ma nii suure rolli saan,» ei varjanud ta oma rõõmu.

Lottemaa tegelased on ametis vahetustega ning põhitegelasi on neli. Teiste rolle mängivad kordamööda kaks inimest.

Kõigile tegelastele lasti Vanemuise teatris teha ekstra just neile sobivad kostüümid ja neiud on oma ametiriietega väga rahul. «Ka maskid ei ole suured ja umbsed, vaid mugavad kanda,» lisas Paabut.

Kuigi neiud on entusiasmi täis, on neil siiski oma väiksed kõhklused. Nii pelgab särtsakas Triinu kõige enam seda, et ei suuda hästi rollis püsida. «Alberti roll peab olema hästi tagasihoidlik, ta peab lapsi pelgama, aga mina lähen pigem kohe ise mängima,» rääkis ta. Elis-Meryl aga tunneb muret, kuidas oma tähelepanu kõigi laste vahel võrdselt jagada ja mida teha siis, kui mõni laps tegelaskujusse väga kiindub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles