Starman hakkab näitama telekanaleid nutiseadmetes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman hakkab näitama telekanaleid nutiseadmetes
Starman hakkab näitama telekanaleid nutiseadmetes Foto: Starman

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman sai valmis digiTV mobiilse televisiooni lisateenuse TV Everywhere(TVE), mille abil saavad Starmani kliendid vaadata teleprogramme ka oma nutiseadmete ekraanidel, teatas ettevõte.
 

Starman tutvustas uut teenust esmakordselt sel nädalal ja jagas esimestele klientidele laiali töökindluse testimiseks ja tagasiside saamiseks teenuse beeta-versioonid. Kõigile Starmani klientidele muutub uus teenus plaanide kohaselt kättesaadavaks sügise alguses.

«Usume, et tegemist on revolutsioonilise teenusega, mis muudab väga paljude inimeste telerivaatamise harjumusi. Uus teenus teeb sama ka asukoha mõttes: oma lemmiksaateid saab vaadata Eesti piires kus iganes ja millal iganes,» ütles Starmani juhatuse esimees Toomas Tiivel.

Mobiilse televisiooniteenuse kasutamise eelduseks on Starmani STARboxi ja kiire andmesideühendusega nutiseadme olemasolu. Rakendusega saab vaadata esialgu 14 kanali teleprogrammi ja samuti saateid Ajamasinas ning salvestisi. Uue teenuse beeta-versiooni testis saavad osaleda 200 klienti.

Telepildi nutiseadme vahendusel vaatamise eelduseks on hea andmesideühenduse, näiteks interneti püsiühenduse või kiire mobiilse interneti, olemasolu nutiseadmes. Teenus töötab Androidi platvormi seadmetes alates versioonist 4.1 ning Apple iOS platvormil alates versioonist iOS 6.

Starmani nutirakenduse kaudu saab veel vahetada STARboxis kanaleid, muuta heli tugevust, kasutada Ajamasinat ning tutvuda üle 170 telekanali kavaga. Salvestamisteenuse kliendid saavad panna nutirakenduse abil teleris salvestama teleprogramme ja neid nutiseadmest käivitada või kustutada. Samuti on võimalik lisada nutiseadmesse meeldetuletusi algavate saadete kohta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles