Cisco Baltikumi ja Soome juht astub tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cisco logo.
Cisco logo. Foto: SCANPIX

Cisco Baltikumi ja Soome peadirektor Esa Korvenmaast saab sõltumatu ärinõustaja ning professionaalne juhatuse liige mitmetes ettevõtetes. Korvenmaa astub juhi kohalt tagasi Cisco majandusaasta lõpus 30. juulil 2014 või hiljemalt siis, kui on ametisse määratud tema mantlipärija, teatas ettevõte.

Korvenmaa on olnud Cisco Soome juht alates 2006. aasta augustist ning hiljem ka Baltikumi juht. Korvenmaa astub tagasi enda initsiatiivil, et saada sõltumatuks nõustajaks ning jagada kolmekümne aasta vältel kogutud juhtimiskogemusi Soome firmadele nii nõustaja kui ka juhatuse liikme rollis.

«Uutele väljakutsetele vastu minek on minu enda valik, mis on tehtud isiklikel põhjustel,» ütleb Korvenmaa.

«Cisco on andnud mulle suurepärased teadmised IT -ja kommunikatsioonisektoris ning hea ülevaate Soome digitaliseerumisest. Ciscos töötamine on olnud imeline kogemus. Tulevikus soovin jagada oma teadmisi ka teiste Soome alustavate ja edasijõudnud firmadega.»

«Minu otsust ametist lahkuda mõjutas ka minu perekond. Juunis saan 60-aastaseks ja tahan edaspidi olla vabam valimaks, mida teen. Samuti soovin rohkem aega veeta oma laste ja nende peredega, kes elavad kahes eri riigis. Ja loomulikult mängin tihedamini golfi ja suusatan!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles