Eestlased saavad panustada ülisuure võidufondiga traavivõistlustel

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marina Pushkar.

Alates tänasest on kõikidel täisealistel eestlastel võimalik teha panuseid rahvusvahelistel traavivõistlustel, kus iganädalased võidufondid ulatuvad sadadesse miljonitesse kroonidesse.


Tallinna hipodroomi uus veebilahendus võimaldab panustada Skandinaavia traavivõistlustel ning käimasolevaid võistlusi ka reaalajas jälgida. Samuti on nüüd võimalik saada osa Tallinna hipodroomil toimuvatest võistlustest väljaspool hipodroomi.

«Esmakordselt Eestis on võimalik spordisõpradel jälgida võistlusi oma kodus või kõikjal, kus on internetiühendus,» ütles Tallinna hipodroomi juhatuse liige Vahur Nurm.

Uue internetilahenduse lõi IT firma Net Group.

«Oleme sarnaseid lahendusi varem teinud näiteks Iirimaal, kus meie loodud m-loto pälvis erinevaid auhindu.

Tallinna Hipodroomi uus veebipõhine mängusüsteem on ainulaadne selle poolest, et ühes keskkonnas on koos nii Eesti kui Skandinaavia traavivõistlused,» ütles Net Groupi juhatuse esimees Priit Kongo.

Tänu uuele lahendusele on nüüd ka eestlastel võimalik saada osa suurtest rahvusvahelistest traavivõistlustest. Ühelt poolt avab see uued võimalused mängijatele, kuid teisalt toetab traavisporti.

«Mitmed Eesti hobused võistlevad rahvusvahelistel võistlustel, kus siiani said panuseid teha ainult asukohamaa elanikud. Nüüd on eestlastel lõpuks võimalus kaasa elada ja panustada välismaal võistlevatele Eesti traavlitele,» ütles Nurm.

Arvestades, et traavivõistluste jackpotid on kordades suuremad kui näiteks Viking Lottos, ennustab ta suurt huvi ja suuri võite.

«Eelmisel aastal oli Rootsi traavivõistluste käive üle 20 miljardi krooni, millest 1,6 miljardit läks hobuspordile. Tänu Net Groupi loodud lahendusele on võimalik ka meil sellest osa saada.»

Traavivõistlused Tallinna Hipodroomil toimuvad üle nädala, Rootsis ja mujal Skandinaavias mitu korda päevas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles