Firma loodab töötute seast leida kümneid uusi taksojuhte

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Takso kliente ootamas.
Tallink Takso kliente ootamas. Foto: Toomas Tatar

Töötukassa pakub Tallink Taksole vähemalt korra kvartalis võimalust  viia läbi infotunde ja värbamisüritusi kõigis töötukassa büroodes, Tallink Takso aga annab töötutele võimaluse teha proovitööd ja tööpraktikat.

Tallink Takso juhatuse liige Alger Holzmanni sõnul on käesoleval aastal plaanis koostöös töötukassaga leida ligi 50 uut taksojuhti, teatas töötukassa.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on hea koostöö töövahenduse osas Tallink Taksoga toimunud juba mõne aasta vältel ja nüüd saavad koostööleppega vastastikused kohustused täpsemalt vormistatud.

Koostöö tulemusena leidis üle 20 tööd otsiva inimese 2013. aasta sügisel endale uue ametikohta Tallink Taksos. 12 inimest on olnud ettevõttes tööpraktikal.

Koostöölepete sõlmimist alustas töötukassa 2012. aastal, mil allkirjastati lepped AS G4S-iga, AS ISS Eestiga ja Rakvere Lihakombinaat/Tallegg/EKSEKO-ga. Eelmisel aastal sõlmiti koostöölepped EE Narva Elektrijaamad AS-iga, Hoolekandeteenused AS-iga, Selver AS-iga ja AS Sanatoorium Tervis ja OÜ Kontaktikeskusega. Käesoleval aastal sõlmiti koostöölepe Tartu Ülikooli Kliinikumiga. Töötukassa eesmärk on jõuda koostöölepeteni kõigi põhivaldkondade suurte ettevõtetega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles