Algav IT-nädal toob Eestisse Google'i ja Gartneri asepresidendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google´i logo.
Google´i logo. Foto: Reuters / Scanpix

Täna, 23. aprillil alustab rahvusvaheline info- ja kommunikatsioonitehnoloogia nädal «Estonian ICT Week 2014», mis toob kokku valdkonna tipptegijad üle maailma. Nende seas on üks interneti loojatest, Google’i asepresident Vint Cerf ning globaalse uuringufirma Gartner asepresident Stephen Prentice, teatas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Tänavusel ICT Week´il on osalejaid ligi poolteist tuhat ja üritusi nädala jooksul kümmekond. Mõned tänavused üritused toimuvad Eestis esmakordselt, näiteks Põhjamaade Digitaalstrateegiate Päev, mõned on aga juba end sisse töötanud nagu Latitude59.

Seoses IT-nädalaga saabub Eestisse hulga nimekaid väliseksperte - ühe interneti looja tiitlit kandev ja tänavu ka presidendilt teenetemärgi pälvinud Vint Cerf, IT-valdkonna absoluutse tipu, uuringufirma Gartner üks asepresidentidest Stephen Prentice, Rootsi välisminister Carl Bildt ja mitmed teised, sealhulgas Eesti oma värsked maailmavallutajad Taavet Hinrikus TransferWise'ist ja Hardi Meybaum GrabCADist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles