USS läks partneriga tülli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa, Freddie Voola, Sven Nuutmann. Lisaks Eesti aasta turvatöötaja tiitlile pälvis Freddie ka USS Security samanimelise tiitli.
Urmas Sõõrumaa, Freddie Voola, Sven Nuutmann. Lisaks Eesti aasta turvatöötaja tiitlile pälvis Freddie ka USS Security samanimelise tiitli. Foto: USS Security

Ukselt uksele müügiteenust pakkuv Tark Partner on pööranud turvafirmaga USS tülli – üks pool süüdistab partnerit lepingu mittetäitmises ja teine survestamises, kirjutab Äripäev.

Aktiivsed noored, kes teevad müügivallas karjääri ning on koondunud ettevõtte Tark Partner alla, müüsid 2012. aastal heas usus USSi turvateenuseid, kuid jäid teenitud rahast ilma. Targa Partneri hinnangul pole USS lepingut täitnud, viimase sõnul aga müüs ettevõte teenust edasi ka pärast koostöö lõppemisest teatamist ja nüüd ähvardab Tark Partner neid inkasso ja meediaga.

Tark Partner on valmis minema kompromissile ja jätkama USSiga koostööd. «Meil on olemas 10–12 inimest, kes oskaks müüa USSi teenuseid,» sõnas Roosna.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles