Kotka ja Tischler valiti Arengufondi ekspertkomiteesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Kotka.
Taavi Kotka. Foto: Mihkel Maripuu

Sel reedel teevad Arengufondi investeeringute ekspertkomitees debüüdi Taavi Kotka ja Olle Tischler. Seitsmeliikmeline ekspertkomitee on rahvusvaheline, analüüsib fondi investeerimisettevõtte SmartCap eelvalikuid ja hindab võimalike uute portfelliettevõtete potentsiaali, teatas fond.

Taavi Kotka on Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis side ja riigi infosüsteemide asekantsler, endine Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu president ning varasem tarkvaraarendusettevõtte Webmedia (tänane Nortal) juhatuse esimees. Olle Tischler juhib globaalse tarkvarafirma Oracle Balti regiooni. Arengufondi ekspertkomiteesse kuulub seitse liiget, kellest igaüks nimetatakse fondi nõukogu poolt ametisse viieks aastaks. Komiteesse kuuluvad veel Ardo Reinsalu, Heiki Raadik, Miska Hakala ja Teet Jagomägi.

«SmartCapi fookus on noortel tehnoloogiaettevõtetel ning Eesti IT-valla hiiglaste Taavi ja Olle kogemus, terav pilk ning hea nõu aitavad SmartCapil latti kõrgel hoida,» ütles Arengufondi juhatuse esimees Tõnis Arro.

«Kuna SmartCapi investeerib Eesti riigi ja tema elanike raha, siis sobivadki meie tiimi vaid oma ala tipud.»

«Samal põhjusel kutsusime sügisel SmartCapi fondijuhiks globaalse haardega Seppo Snecki, kes on asutanud või juhtinud mitut edukat ettevõtet ja olnud nõukogu liige 23 firmas. SmartCapi portfelli, juhtkonna ja nõustajate ring on seetõttu täna tugevam kui kunagi varem,» lisas Arro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles