Inge Rumessen liitus Hill & Knowltoniga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inge Rumessen
Inge Rumessen Foto: Hill & Knowlton

Juuni algusest töötab Hill & Knowltoni korporatiivkommunikatsiooni suunajuhina Inge Rumessen.

Rumessen omab pea kümneaastast kogemust nii meedia- kui ka suhtekorraldusvaldkonnas. Viimased kolm aastat töötas ta Eesti Päevalehes Ärilehe peatoimetaja ning tegevjuhina.

«Ma eelistaks rääkida asjadest alles siis, kui midagi on ära tehtud. Tööle asumine pole iseenesest ju veel mingi saavutus,» nentis Rumessen. 

«Aga selge rõhuasetus hakkab olema kommunikatsiooni kui juhtimisfunktsiooni teadvustamisel Eesti ettevõtete seas,» lisas ta.

«H&K on teinud kaua tööd selle nimel, et olla usaldusväärne kaasamõtleja ka klientide äristrateegilisel tasandil. Ja nii praeguste kui ka uute partnerite puhul loodan seda suunda jätkata ning süvendada kommunikatsioonipartneri sisulist väärtust. Sageli ei osata märgata, et suhtekorralduspartneri ridades on märksa rohkem kompetentsi, kui temalt küsitakse või oodatakse.»

Inge Rumessen on õppinud Tartu Ülikoolis ajakirjandust ja suhtekorraldust ning kõrvalerialana Tallinna Ülikoolis reklaami ja meediat.

Ülikooli kõrvalt alustas ta tööd Äripäeva uudistetoimetuses ning pärast seda aastatel 2003-2007 oli Eesti Posti kommunikatsiooniosakonna juhataja.

«Oma senise kogemuse põhjal ma ei käsitleks meediat ja suhtekorraldust niivõrd vastandlikena, nagu seda tavatsetakse teha. Keskkond, milles tegutsetakse, on paljuski ühine ning sageli tagab hea koostöö mõlema poole jaoks parima tulemuse,» lisas Rumessen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles