Päevatoimetaja:
Sander Silm

Tomatine grillkaste

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Mari-Liis Ilover

Lihtne kaste, mis sobib nii grilllamba, -sealiha(šašõki) või -vorstikestega. Kordades parem ükskõik missugusest poe grillkastmest või ketšupist.

 

200 gvedelamat tomatipastat

1 küüslauguküüs

peotäis värsket koriandrit

1/4 tl soola

1/2 tl pipart

0,5 spl suhkrut

vajadusel vedeldamiseks tomatimahla

 

Lase kõik ained blenderis või saumikseriga ühtlaseks kastmeks ja serveeri kuuma grillliha kõrvale.

Märksõnad

Tagasi üles