Eesti koondise olümpiavorm müüakse allahinnatuna

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis olümpiamängude avamisel.
Eesti koondis olümpiamängude avamisel. Foto: Reuters / Scanpix

Kuigi olümpiamängud alles käivad, saab Eesti koondise vormi allahinnatuna juba poest osta. Baltika kinnitusel läks tänavu olümpiavormi müük väga hästi.

«Kõige populaarsemad olid meeste ja naiste trikotaažpluusid, millest suurem osa müüdi läbi juba esimeste päevadega, õnneks saime neid mingil määral juurde tellida,» rääkis Baltika jaekaubanduse juht Brigitta Kippak. Väga hästi müüsid ka mütsid-sallid-kindad, mida osteti sageli suuremates kogustes kingituseks.

Kippak tunnistas, et veidi vähem osteti  meeste pükse, kuid ka neist on juba pea pooled uue omaniku leidnud. «Kokkuvõttes võib öelda, et kogu kollektsioon on olnud suurepärase müügieduga - enamik erinevaid tooteid on pea 80 protsendi ulatuses tänaseks juba ostjad leidnud - arvestades seda, et olümpia veel kestab, igati hea tulemus,» rõõmustas Kippak.

Tänaseks on Baltika koondanud olümpiakollektsiooni tooted Rocca al Mare keskuse Montonisse ning nende hinnad on märgatavalt langenud.

«Sellel on eeskätt kaks põhjust - esmalt, kuna Rocca al Mares on terve keskuse lõikes praegu erikampaania, siis otsustasime sellest osa võtta. Samuti on olümpiamängud juba lõpusirgel,» ütles Baltika jaekaubanduse juht.

Medal aitab riideid müüa

Kippaki sõnul mõjutab Eesti sportlaste edu olümpiamängudel ka koondise vormi müüki. «Läbi aastate on kõige menukamad olnud taliolümpiate rõivakollektsioonid, ning eeskätt need aastad, mil meie oma sportlased on olümpialt ka medaleid koju toonud, näiteks Vancouveri ja Torino olümpiamängude kollektsioonid olid populaarsed,» rääkis ta.

Ta lisas, et loomulikult on oluline ka rõivaste väljanägemine. «Parim tõestus kollektsiooni väljanägemise olulisusest on viimane ehk Montoni Sotši olümpiarõivaste kollektsioon - meie sportlaste esindusvorm on rahvusvaheliselt palju kiita saanud ning ka kodumaal menukas olnud,» sõnas Kippak. Kindlasti aitab väljast tulev tunnustus Baltika esindaja sõnul asju rohkem hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles