Snoras ja LHV loodavad Finasta tehinguga aprilliks ühele poole jõuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finasta peamaja Vilniuses.
Finasta peamaja Vilniuses. Foto: SCANPIX

Läbirääkimised Leedu finantseerimispanga Finasta müügi osas loodetakse lõpetada aprilliks, ütlesid Snorase pankrotihaldur Neil Cooper ning LHV ja Razfini esindaja Alvydas Zabolis BNS-ile.

«Meil on hea meel, et oleme selle keeruka müügiprotsessiga lõpusirgele jõudmas ning jätkame siitpeale tehingu lõplikuks kinnitamiseks läbirääkimisi LHV Grupiga,» ütles Finasta emapanga Snorase pankrotihaldur Neil Cooper, kelle sõnul võiks lepingu sõlmimiseni jõuda aprilliks ehk enne, kui kaotab kehtivuse Leedu keskpanga LHV-le antud luba Finasta ostuks.

Sama kinnitas LHV Grupi konsortsiumipartneri Razfini partner Alvydas Zabolis. «LHV Grupp on laienemas kõikjal Balti riikides ning meie aitame neid nii kapitali kui oma tööga,» rääkis Zabolis. Lisaks peab LHV saama loa Leedu konkurentsiametilt.

LHV ja Razfin on eelnevalt üheskoos ostnud Snorase pankrotipesast Snoro Lizingase, tehingu maksumus oli 21,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles