Selverite kasum kukkus 49 protsenti

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri pood Balti jaamas.
Selveri pood Balti jaamas. Foto: SCANPIX

Tallinna Kaubamaja neljanda kvartali kasum kasvas üheksa protsenti 8,9 miljoni euroni, aastakasum kahanes 16 protsenti 20,9 miljoni euroni. Selverite kasum kukkus 48,5 protsenti 4,7 miljoni euroni.

Kaubamaja neljanda kvartali käive kasvas 8,5 protsenti, 2013. aasta käive kokku 6,6 protsenti 498,7 miljoni euroni.

«Kokkuvõttes võib möödunud aastaga, eriti viimase kvartaliga, rahul olla. Käibekasv on olnud üldiste Eesti jaemüügi näitajate taustal rõõmustav,» kommenteeris majandustulemusi Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp. «Oleme 2013. aasta jooksul pannud rõhku kaupade otsehangete ja omatoodangu osakaalu suurendamisele. See annab võimaluse pakkuda klientidele hea kvaliteediga kaupa parima hinnaga,» täiendas Raul Puusepp.

Käesoleval aastal keskendub Tallinna Kaubamaja Grupp jätkuvalt kasumlikkuse tõstmisele. «Kasvatame olemasolevate kaubanduspindade müügiefektiivsust ning korrastame brändiportfelle. Kindlasti jätkame ka püsiklientidele pakutavate teenuste täiendamise ja arendamisega,» märkis Raul Puusepp.

Selverite käive kasvas neli protsenti 343,1 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles