Eesti Energia: üldteenuse kulud on muutunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia.
Eesti Energia. Foto: Peeter Langovits

Eesti Energia pressiesindaja Eliis Vennik kommenteeris jaanuarikuu senisest palju soodsamat üldteenuse marginaali öeldes, et üldteenuse kulud on vähenenud.

«Aastaga on avatud elektriturust saanud argipäev ning sellega seoses on vähenenud ka kliendipöördumiste hulk. See omakorda on võimaldanud meil korraldada ümber teeninduskanalite tööd ja saame sama teenindust pakkuda varasemalt efektiivsemalt,» selgitas Vennik.

Lisaks mõjutas üldteenuse hinda ilm. «Üldteenuse marginaali arvutades lähtume lõppenud kuu üldteenuse klientide tarbimismahust ja kuludest. Kuna mõlemad muutuvad igal kuul, muutub ka üldteenuse marginaal. Jaanuari marginaal on detsembriga võrreldes madalam, sest jaanuar oli külmem ja selle tulemusel tõusis klientide elektritarbimine,» lisas Vennik.

Portaal energiaturg.ee teatas täna, et esmakordselt oli jaanuaris üldteenuse marginaal soodsaim Eesti Energial ehk 0,46 senti koos käibemaksuga, mis on ühtlasi ka üldteenuse osutaja turul seni pakutud marginaali hindadest soodsaim.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles