Eesti firma pakub aiamööbliks suuri patju

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekindlast materjalist hiigelpadjad sobivad ka aiamööbliks.
Veekindlast materjalist hiigelpadjad sobivad ka aiamööbliks. Foto: Tootja foto

Selle aasta märtsist tegutseb Eestis uus kodusisustust tootev firma Etno.ee, nende esimesse kollektsiooni kuuluvad ka aias või terrassil kasutamiseks mõeldud suured padjad.

Tegijad ise, varem meediaagentuuri PHD juhtinud Monika Mäe ja Skype`is kõrgel kohal töötanud Kristjan Saar, kutsuvad mõõtmetega 1,4x1,8 meetrit hiigelpatju kott-toolideks. Välitingimustele kohaselt on toolide materjal veekindel ja seda on võimalik puhastada. Tooli täidiseks on penoplastist graanulid.

Pea kõik Etno.ee valikusse kuuluvad kott-toolid on kaunistatud Eesti rahvusliku mustriga, sellele viitab ka firma nimi. Mäe sõnul on seni nende kõige popim toode olnud tool, mille keskel on Kihnu tanult pärit vaikimise ja pika meele sümbol. Tooli ääri kaunistavad Andria ristid, mis on lihtsalt hea mõjuga märgid.

Hiigelpadja saab soovija endale soetada internetist firma veebilehe kaudu, kuid arvestama peab üsna soolase hinnaga – üks padi maksab 2400 krooni. Sama kallid on ka Etno.ee pakutavad siseruumidesse mõeldud kott-toolid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles