Anne Samlik: olen südamest tänulik!

Aivar Reinap
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Samlik
Anne Samlik Foto: Marina Puškar

"Olen väga üllatunud ja südamest tänulik," reageeris presidendilt tunnustuse saamise uudisele reisibüroo Estravel juht Anne Samlik.

President Toomas Hendrik põhjendas Anne Samlikule Valgetähe IV klassi teenetemärgi andmist turisminduse arendamisega. Samlik on olnud nii Estravelis kui ka turismifirmade liidus tegev väga pikka aega.

"Eks see ole omaette saavutus püsida nii pikka aega tipus," märkis Samlik, kelle juhitav reisibüroo tähistas mullu 25 aastast sünnipäeva. "Kui algusaegadel oli meil paar konkurenti, siis nüüd on meie valdkonnas konkureerimas üle 400 ettevõtja."

Ka Samlik peab enda teenetemärki pigem tunnustuseks kogu turismisektorile. Eelmisel aastal nimetas EBS Anne Samliku esimese naisena aasta ärijuhiks. Kaubanduskoda andis aga Samlikule eriliste teenete eest Eesti ettevõtluse ja eelkõige turismisektori edendamisel ning Eesti tuntuks kasvatamisel maailmas II klassi aumärgiga.

"Eks kõik inimesed vajavad tunnustamist," rääkis Samlik.

Tema sõnul peavad juhid end enamasti ise ettevõtte tulemuste kaudu motiveerima, mistõttu taoline avalikkuse tähelepanu on seda hinnalisem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles